Underbara fästmö!

Gästskrivaren #1

Tack till charliebaby.blogg.se för förtroendet att låta en amatör (dock en fabulös sådan) att skriva några rader! ( Läs: TACK SAHAR!)

Guldet... Det mystiska guldet! Fick höra på vägen hem från Auschwitz att Andurs hade fått ett liten gåta från våra älskade. Nyfiken som man är ville man ju veta vad denna gåta var, för att kunna lösa detta mysterium. I tron om att man var så pass intelligent att man kunde lösa problemet lätt som en plätt. Efter för många minuter med kokande hjärna och en hel del sönderbitna naglar och kanske en liten tår så insåg vi att vi behövde hjälp. Fort! Jag och Andurs kunde inte kontrollera oss själva!!! Vi fick ledtråden att det kunde handla om smutstvätt... Fort som tusan sprang Andurs till tvättkorgen medans han skrek i falsett: "Jag slängde ett par skitiga där igår!". Jag som var hack i häl på Andurs tvärnitade och tittade på flickorna och utbrister:"Dit följer jag INTE med! Det måste finnas på något annat ställe!". Men icke. Så sant som Andurs har skitiga kalsonger så låg skatten i tvättkorgen! Jag smög efter för att ta del av den mystiska skatten. Det fanns 2st guldiga pappåsar med 2st av våra favorit öl! Jag fick såklart Carlsberg Sort Guld! Att min eskling minns att det är min favorit då jag inte druckit detta på snart 1år! Väldigt imponerande! Men det är som vanligt, hon gör alltid saker som får mig att förundras över hennes goda hjärta och otroliga minne! Esklar dig Sajaj (läs. Älskar dig Sahar).  Men överraskningarna slutade inte där! Nej, nej! Det fortsatte med lite lättare uppgifter då flickorna insåg att vårt intellekt var som bortblåst när vi fick se öl... Pinsamt, men sant! Guldet fortsatte att ramla in i form av "En Liten Bok om Pappor", 2st biobiljetter till den nya, coola, helt underbart tuffa filmen Transformers! Grabbkväll!!!
Vi åt middag MED öl och skrattade gott åt stackars Andurs som sluddrade efter den första ölen. Jag höll mig tyst och fnittrade lätt i mitt hörn för att inte avslöja min egen sluddrighet. Jag tror faktiskt det fungerade! Dock är hemligheten ute nu.. Efter middagen tog vi det socialt mest accepterade transportmedel, SL-bussen. Som jag för övrigt hatar då SL-buss+liten Audi+lyktstolpe inte är en rekomenderad kombination... Dock fick vi pengar för den totalkvaddade bilen som vi köpte en XC90 för, som är lite säkrare och coolare! Minst 3st vuxenpoäng att lägga till samlingen!
Filmen var grym! Vilken lyx att våra töser bjöd oss på en helkväll med stjärna i kanten! Vi var så otroligt glada och nöjda, så nu sitter jag och Andurs och planerar något stort vi med.. Dock mycket svårare för oss, vi är grabbar. Eller? Kanske inte räcker som en ursäkt. Fan.

Tack än en gång Sahar och Seppi! Det var perfekt!

PS. Jag tror de inte ville ha oss hemma i lägenheten, det var därför de skickade ut oss. Men då vann alla något på det iaf! DS.


Glad Fredde som precis har hittat guld!


GULD!

Glad, gladare, Fredde! Med min underbara fästmö! Älskar dig!

Som två små barn satt vi förväntasfulla ( och glada i hatten) och väntade på TRANSFORMERS!

RSS 2.0