Ut och gå...

Idag har vi varit ute på stan och vandrat. Dagen började klockan 13 (egentligen mycket tidigare då Charlie bestämde sig för att natten inte borde slösas på att sova) med lunch med Lotta =) Mycket trevligt! Charlie fick presenter från Lotta och Macoteket. Fick en fin body med matchande dreggellapp av Lotta och en vagnregistreringsskylt av Macoteket =)


Lillemans ferrari

Sedan strålade vi samman med far som hade snällt väntat inne i stan på oss. Stannade till på kungsgatan och träffade kollegorna =) Förhoppningsvis väckte han några biologiska klockor också!! =)
Efter det gick vi och nördade oss på elfjanten...
Dagen avslutade vi med fika med Samir och Tessan i sickla! Charlie låg och sov i Samirs famn hela tiden, och blev helt rabiat när Samir skulle lägga ifrån sig honom. Barnvakt? Javisst!!!

Trötta och utmattade satte vi oss i bilen och åkte hem... Charlie ligger nu i vaggan och i vanlig ordning samlar kraft för ännu en uppesittarkväll med mamma och förhoppningsvis mammas goda tålamod.

I veckan ska vi vara flyttgubbar för hela slanten, syster och Andurs får nycklar till sin lägenhet och vi måste tömma pappsens lägenhet som vi sålt. Så det blir mycket bärande och åkande... Jag kör "jag måste amma"-kortet. Och syster kör, som vanligt, "jag är för fet"-kortet.

Denna kväll avslutas med snabbmat framför nåt tv program som man kompromissat med sig själv att man faktiskt kan tänka sig titta på. Nästan som att även jag samlar kraft för att orka med uppesittarkvällen med sonen.
Imorgon är det kontraktskrivning och flytt =)

Pussmun i bilen =)


minen han gjorde innan jag hittade en överraskning i blöjan =)

Jag vill ha maaaaaat!! =)

Helgen Sepideh inte glömde...

Vi har minst sagt haft fullt upp denna helg. Det känns i varje cell att man lever.
Började på fredagen då jag hade bjudit in alla damerna för lite middag och mys. Det blev tacos, prat och presentöppning:) TACK ALLA! Väldigt konstigt hur våra gatherings helt plötsligt har ändrats.. Har gått från bag in box, sitta på golvet och snus till cola, tacos, och barn. Well, sitta på golvet gör vi fortfarande, av samma anledning som alltid, ingen har någonsin nog med stolar hemma. Tre barn. Charlie, Kim och Emmylou. Helt plötsligt har vi blivit vuxna.
Charlie var jätteduktig hela kvällen och sov som en stock. Så fort sista gästerna hade gått så blev han piggelin. Och så fick det vara, hela natten. Ihop med jobbig magkramp berövade han oss på varje timme natten hade att erbjuda... Han somnade nångång runt nio tiden... då la jag honom i vagnen och körde för kung och fosterland över mattröskeln...Vid halv elva ringde syster och frågade om vi inte skulle med till skansen. Visst skulle vi det, ingen ide att hänga läpp över att man inte fått sova, då kan man lika gärna lida av sömnbrist och vätskebrist i samma veva!
Vi och saurien... som Charlie fick av Seppi och Anders =)

Jag förstår inte hur hon pallar, med en tvååring och höggravid sprang hon runt som en stucken gris på skansen och var överallt och ingenstans på samma gång. Gladast måste ändå ha varit Anders aka kartläsaren... Hans första gång, och han hade kul =) Fredrik levde ut fotografdrömmar och tog bild på allt med puls. Och mellan fotograferingarna extraknäckte han som parasoll-fixare... Det var svettigt och varmt och tungt... men det var väldigt mysigt, Kims min när han satte sig på hästen var värd varje jobbig, svettig stund. Han skiner upp som en sol. Kanske borde sätta honom i ridskola???

Kom hem till mor som hade vart ute och handlat en massa kläder till mig, tre veckor efter förlossningen sitter inte allt som det brukar och ingen berättade för mig att urringat är najjs, för när man skaffar barn och ska amma, så ska det fan vara urringat.

Kvällen gick lagom bra med Charlie.. han hade ont i magen och var lite myssugen... på morgonen tog mor och syster hand om honom så jag kunde gå in och lägga mig i 2h... det gör all världens skillnad.
Duracellkaninen (Seppi) fick ju för sig att vi ska åka till kista och byta några av plaggen som var för små... sagt och gjort.. Vi fyndade lite annat smått och gott också.. Flikkbebisen fick en massa kläder och pappa Anders hittade några pagg oxå. Fredrik tvingades köpa shorts och flipp flopps... =) Och stackars duracellkaninen tvingades köpa mammakläder.

Kom hem till mor och visade fynden. Där väntade kimson fyrkant  med store jet i högsta hugg. Senare satte vi oss i bilen och brummade över till farmor och farfar som bjöd på grillat =) Och nu har vi landat hemma, klockan är snart halv tolv.. jag har tryckt i mig en bit kladdkaka med grädde och fredrik sitter vid datorn med sin obligatoriska läskflaska,.. Charlie ligger i sin vagga och samlar kraft till att hålla mig vaken inatt =) Stirrandes på mig är Fredagens bittra eftersmak.... 20st odiskade glas ihop med en massa tomflaskor och annat efterspel som blir av att laga tacos till 15 pers..
Det brukade vara vinflaskor, chips och snusdosor, ihop med världens huvudvärk.
Men den vuxna bakfyllan är ändå skrämmande lik, skillnaden är att man faktiskt kommer ihåg vad som hände.

Kramar moster och kusin vitamin =)

Charlie och mormor =)


Bästa Kimen i världen =)

Moster tvingar Charlie bli vuxen.. hehe. Iförd omsydd POP body, Seppis sommarkollektion =)


Mannen som bestämde vart vi skulle gå =) DITÅT

Familjen hos MUUUU

Mamma och Kim fortfarande hos MUUUU

Japp, rätt gissat... fortfarande MUUU

Jakten på att hitta hästarna! Sepideh läser och jag låtsas hjälpa till....

Undrar vad han tänker=)

Lyckligast i världen!!

Ett enda stort leende =)

Duracell gick hela promenaden med Kim!! Hon är galen!

zooova szooova....

Nu passar det minsann... Hela dagen har lilleman sovit i sin vagga... vaknat och ätit (mycket mindre än han brukar) och sen somnat igen... Man vill våga lägga sig och sova, men vill inte ta risken att han vaknar en kvart efter att man lagt sig, Det är väldigt jobbigt att motivera sig upp då..

Moster har sytt najsa sängkläder till lilleman.. hon är duktig!! Frågan är hur hon pallar! Men jag ska inte ifrågasätta, bara tacka och ta emot... Och lägga fler beställningar=) Nu ska jag försöka kolla lite på tv och förbereda mig på en uppesittar natt med min älskling som inte riktigt verkar veta vad som är natt och dag..

Lilleman får sova på mage när mamma är vaken... =)



Mosters verk =)


Fint va?? =)

Natt eller dag??

Halvnaken i vaggan.. Min tänkare
Lilleman fick för sig att sova 3 timmar i vaggan när vi kom hem... Han älskar sin vagga! Sen gick han upp för att umgås lite... Timmarna efter det är fortfarande ganska blurriga... han var i en -jag vill sova men jag måste få gnälla lite- (sen är jag hungrig i vanlig ordning) fas som inte har gått över...

Vaggan åkte på en tur från vardagsrummet till sovhörnan... det gav mig säkert 20min sömn och en värkande arm av att behöva vagga honom... :P Vid halv sju tiden gav jag upp... då gick vi ut till vardagsrummet och ammade till nyhetsmorgon... Nu ligger han hos pappa och hickar och pruttar. Jag väntar fortfarande på att han ska få för sig att sova nån timme så jag kan ta igen mig lite. En timmes sömn.... det är lyxigt =)


This is me

Så ser man ut efter att man har fixat en blogg... Det är väldigt jobbigt! =)

Hello!

Här ska jag dela med mig av Charlies vardag =)
Han gör inte många knop just nu... men det kommer!

Viktiga personer i bloggen, förutom big moma (jag själv) kommer att vara daddy Freddie, stolta hönsmoster Seppi plus terror (annars känd som Kim)

RSS 2.0